11.03.2024.

14:01

Foto: profimedia

Sport

Niko kao Vlahović! Srpski as u centru pažnje zbog novog priznanja!

Ubojiti golgeter je na tri utakmice prošlog meseca postigao tri pogotka uz jednu asistenciju, a sa obzirom na to da zbog nagomilanih žutih kartona nije igrao sinoćnji meč protiv Atalante (2:2), pre utakmice dodeljena mu je MVP nagrada.

Informer

 

Nekadašnji fudbaler Partizana i Fiorentine postigao je devet pogodaka u osam mečeva u ovoj godini i naterao Italiju i Evropu da ponovo priča o njemu u superlativu. 

Nedavno su italijanski mediji pisali o životnim promenama srpskog napadača koje su dovele do sjajnih partija na startu 2024. godine.

Kao prvu stvar, "Torinocroaca" je navela ljubav. Naime, srpski fudbaler nedavno je ozvaničio vezu sa manekenkom Vanjom Bogdanović, a utisak je da mu je sve krenulo od momenta kada su uplovili u romansu. Ipak, to je samo početak budući da je Vlahović promenio brojne životne navike kako bi postao najbolja verzija sebe, a to je otkrio štoper juventusa Federiko Gati. 

Ispričao je da je srpski napadač tokom leta počeo da čita, a da mu je ta praksa takođe pomogla. Navodno, Dušan je postao zaluđen motivacionim knjigama "Nemilosrdni" i "Kako izvući najbolje od sebe i drugih", a najviše mu prija slaganje "Lego" kockica. 

Bilo kako bilo i šta god da je razlog, samo neka Dušan nastavi u ovom smeru.

Ekipa Masimilijana Alegrija se trenutno nalazi na trećoj poziciji sa 58 bodova, jednim manje od Milana i 17 od prvoplasiranog Intera.

Dušan svoju sjajnu golgetersku seriju može da nastavi za šest dana, kada Juve dočekuje Đenovu, u okviru 29. kola Serije A.