13.03.2024.

17:42

Foto: Starsportphoto

Sport

Napatiće se Zvezda s nama! Dudić puca od samopouzdanja pred nedeljni duel!

Fudbaleri Radničkog pobedili su danas u Kragujevcu ekipu Železničara rezultatom 3:0 (0:0) u meču 25. kola Superlige Srbije. Golove za Radnički postigli su Milutin Vidosavljević u 68, Sali Vižđi u 78. i Luka Zorić u 90. minutu.

Šef stručnog štaba Feđa Dudić je nakon ovog trijumfa pohvalio svoje pulene i istakao da mu je posebno drago zbog stila igre koji su forsirali.

Informer

- Igrali smo napadački, kao i do sada. Znali smo da Ignjatev jako dobro otvara prostor, mogli su da nas kazne u dve situacije. Kada igraš rizično i visoko, na posed, a imaš dvojicu napadača – možeš da očekuješ takve situacije. Pružili su jako dobar otpor. Ne sumnjam da će Železničar opstati u ligi, imaju zaista dobre pojedince - rekao je on.

U narednom kolu Radnički gostuje u na "Markani" aktuelnom šampionu Superlige Srbije, Crvenoj zvezdi.

- Jedva čekam! Uživaćemo u fudbalu. Potrudićemo se da budemo na nivou na kojem smo bili i do sada. O Zvezdi je suvišno bilo šta govoriti. Idemo tamo da igramo. Napatiće se Zvezda sa nama. Očekujem dobru partiju, dobru predstavu i da uživa srpska javnost. Trenutno smo u jako dobroj formi, a Zvezda takođe igra dobro od dolaska Milojevića. Mislim da će uživati svako ko dođe na utakmicu. Nadam se da ćemo posle te utakmice pričati o fudbalu i lepoj slici koja će otići van Srbije. Još jednom čestitam mojim momcima na nekim stvarima za koje ni u najlepšim snovima nismo verovali da se mogu ostvariti. Ali očigledno da može kada radiš pošteno, predano i čistog srca - naglasio je on.