15.03.2024.

15:26

Foto: Društvene mreže

Sport

Srce da pukne! Okuka se potresnim rečima oprostio od ćerke

Ona je preminula 12- marta posle duge i teške bolesti, a danas je sahranjena na groblju "Orlovača". Njen otac je tokom duge karijere sarađivao sa mnogim istaknutim ličnostima iz našeg društva, tako da su sahrani prisustvovali sportski radnici, biznismeni, političari i mnogi drugi.

Poslednji put svojoj ćerki obratio se Okuka.

Informer

Dragan Okuka

- Žana je rođena u Švedskoj gde je njen tata igrao fudbal i zvao je njegova mala kukuljica. Njenim rođenjem zaokružena je porodica čiji život je bio bajka. Plenila je energijom, osmehom, okružena je bila ljubavlju i pažnjom, svi su je beskrajno voleli. Njen život bio je slika uspeha i na profesionalnom i privatnom planu. Pre nekoliko godina pojavili su se prvi znaci bolesti i ništa nije ukazivalo na ovakav ishod - počeo je Okuka teško govoreći. 

Teško mu je palo što nesrećna devojka nije uspela da uzme od života sve što je planirala. Njeni snovi i planovi prerano su prekinuti. 

Informer

- Žana se posvetila bolesti sa velikim oprezom, išla je na kontrole, život je išao dalje, predano je radila i pratila tatinu i bratovu fudbalsku karijeru. Svoju sreću podelila je sa Jakšom, bili su divan par, za svakoga je imala razumevanje i lepu reč, uvek spremna da pomogne. Borila se uporno u bolnicama u Beogradu i Parizu, nadala se, želela da živi. Neprijatelj je bio surov i jači. Do zadnjeg momenta bila je okružena brigom i ljubavlju. Draga Žana, dok god nam srca teško kucaju i suze teku same, boleće nas tvoj prerani odlazak. Naša bol je činjenica da si morala da podneseš užasan teret bolesti. Sećamo se tvojih ambicija i nedosanjanih snova, to nas boli - zaključio je Okuka.