18.03.2024.

12:30

Foto: Starsportphoto

Sport

Oglasio se Pešić za Informer! Evo šta je rekao o skandalu o kojem bruje mediji!

Mađarski mediji plasirali su priču da se ubojiti golgeter sukobio sa kapitenom tima i golmanom reprezentacije Mađarske Denesom Dibušom. Nisu precizirali da li su Aleksandar Pešić i Dibuš imali fizički konflikt, a PR služba Ferencvaroša potvrdila je da je popularni Šilja napravio prekršaj.

- Aleksandar Pešić je napravio disciplinski prekršaj i zbog toga je udaljen iz tima na neodređeno vreme. Interesi Ferencvaroša su najvažniji, oni ne mogu biti nadjačani individualnim interesima pojedinih igrača  - napisala je PR služba Ferencvaroša.

Odmah smo kontaktirali nekadašnjeg napadača Crvene zvezde, koji je za Informer.rs poručio da su pojedini mediji "napumpali" priču.

-  Tvrdim da nije bilo nikakvog sukoba i da je to glupost. Do srede sam u Beogradu, imamo tri dana slobodno i od četvrtka sam ponovo na raspolaganju stručnom štabu. Nije uopšte tako kako su mediji predstavili. Došlo je do male nesuglasice sa golmanom oko neke lopte, ali to se svakodnevno dešava u svim klubovima i u svakoj svlačionici je to normalna pojava. Tvrdim da je to istina i umoran sam od priča rekla kazala - poručio je Aleksandar Pešić za naš portal.

Informer

Sjajno je ovog proleća igrao bivši napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić za prvaka Mađarske, postigao je četiri gola i upisao dve asistencije, ali ga nije bilo u protokolu za duel protiv Pukšaš Akademije.