22.03.2024.

15:43

Foto: EPA-EFE/Noushad Thekkayil

Sport

Ma, šta kažeš?! Uskoro igra protiv Srbije, a sada kuka! Mnogi misle da ne treba da igram!

Jedan od najiskusnijih engleskih reprezentativaca, Hari Megvajer, oglasio se uoči prijateljskog meča koji njegova selekcija protiv Brazila na "Vembliju" (subota, 20.00). 

- Mnogo sam zahvalan selektoru na podršci i poverenju što sam bio u svakoj akciji, na svakom spisku, gotovo svaki put starter. Mnogi smatraju da ne bi trebalo da igram. Ima i miliona ljudi koji misle da bi trebalo da igram. To je fudbal i zbog toga je to divna igra, jer svako ima drugačije mišljenje – rekao je Megvajer.

Informer

 

Tri dana nakon utakmice sa Brazilom, Engleska igra protiv Belgije, a prvi meč na Evropskom prvenstvu ova selekcija odigraće protiv Srbije (16. jun u 21.00 čas).

Inače, Megvajera protivničke ekipe često prižlejkuju u prvoj postavi. Prosto je neshvatljivo koliko kikseva igrač Mančester Junajteda dopušta sebi, a zbog nekih nestvarnih intervencija često je na meti kritika navijača.

Informer

 

Došao je kao najskuplji igrač na svojoj poziciji u redove engleskog giganta, potom je preseljen na klupu i u potpuno stavljen u drugi plan. Ipak, vratio se u startnu postavu i igra promenljivo.

Standardan je reprezentativac Engleske, pa ne čudi silno zahvaljivanje selektoru Geretu Sautgejtu.