27.03.2024.

22:33

Foto: Instagram printscreen

Sport

Ljubav nema cenu! Poljubio Ronalda, a sad dobio paprenu kaznu

Fudbalske reprezentacije Slovenije i Portugala odigrale su u utorak uveče prijateljski meč u Ljubljani, a pored neočekivane pobede domaće selekcije (2:0), utakmicu je obeležio i jedan slovenački navijač. 

Naime, u završnici prvog poluvremena jedan navijač uleteo je na teren kako bi se, naravno, slikao sa prvom zvezdom Portugala Kristijanom Ronaldom. Muškarac je iskoristio šansu, pa je pored selfija i poljubio u obraz jednog od najboljih fudbalera sveta. Obezbeđenje je ubrzo reagovalo i uklonilo fana sa terena, pa je utakmica nastavljena.

Ipak, ovo iskazivanje ljubavi neće proći bez kazne. Kako su preneli slovenački mediji, navijača će izlet na teren i slikanje sa Ronaldom skupo koštati, pošto mu je izrečena kazna od 1.000 evra. 

Slovenac će sledeći put dobro razmisliti da li će želeti ponovo da uleti u teren i poljubi Portugalca ili bilo kog drugog fudbalera.

Inače, meč u Ljubljani je bio u znaku Ronalda, koji se nekoliko puta žalio na grubu igru domaćina, zbog čega je posle meče protestovao kod sudija, pa čak im i pretio.