28.03.2024.

09:25

Foto: Tanjug/AP

Sport

Detonacija! Nejmar pregovara sa evropskim gigantom dok uživa sa slavnom lepoticom! (FOTO)

Brazilska zvezda se oporavlja od teške povrede, uživa u čarima domovine i tamošnjih lepotica, ali misli i na budućnost.

Naime, nakon što je otkriveno da neće moći da igra do kraja sezone, Al Hilal ga je uklonio sa liste registrovanih igrača kako bi napravio mesta za još jednog stranca u svom rosteru.

Navijači su praktično i zaboravili da je Nejmar njihov član, jer je za klub iz Saudijske Arabije odigrao samo pet utakmica, postigao jedan i asistirao za tri gola pre nego što se povredio na kvalifikacionoj utakmici za Svetsko prvenstvo 2026. godine, koju je Brazil igrao u Urugvaju u oktobru.

Informer

Lepo se opario sjajni, malerozni ofanzivac odlaskom na Bliski istok, a poznato je koliko voli Barselonu i ne čudi što želi ponovo da se vrati u Španiju i igra vrhunski fudbal. Kako navode Španci, realnije je očekivati njegov povratak sledećeg leta, kad mu istekne ugovor, nego sad.

Naravno, razlog su finansijski problemi u katalonskom gigantu, koji želi da vidi i koliko je Nejmar uopšte fizički spreman za izazove u jednoj od najjačih liga sveta i Ligi šampiona. Ništa manje bitno pitanje je i za koju bi platu Nejmar bio spreman da dođe.

Slavni brazilac je osvojio Ligu šampiona i dva puta pehar namenjen najboljem u Primeri sa Brasom, dok je za taj klub odigrao ukupno 186 utakmica uz učinak od 105 golova i 76 asistencija.

Dok se oporavlja, svakodnevno uživa u društvu lepih žena, a juče se našao u zagrljaju slavne brazilske pevačice Anite, koju na samo na Instagramu prati 65.000.0000 ljudi.