30.03.2024.

13:32

Foto: Instagram

Sport

Ronaldo poslugu tera na "ugovor o smrti"! Papreno zarađuju i odriču se normalnog života

Ronaldo je godinama među najplaćenijim sportistima na svetu, a unosan ugovor sa Al Nasrom od 200 miliona evra godišnje u naredne tri sezone, doprinosi njegovom ionako debelom bankovnom računu.

Portugalac se toliko navikao na luksuz da više ne može da zamisli svoj život bez posluge. Papreno ih plaća, ali ko želi taj novac, prvo mora da potpiše „ugovor o smrti“, kako to nazivaju novinari španskog lista "El Mundo Deportivo".

Informer

 

Svaki kuvar, batler ili sobarica koji radi za Ronaldovu porodicu obavezuje se da neće otkriti detalje iz njihovog porodičnog doma čak ni 70 godina nakon njegove smrti.

Što znači da, radnici ne smeju van njegove vile da pričaju ništa o danu provedenom na poslu.

Na primer, kuvari imaju prosečnu platu oko 6.000 evra mesečno, međutim, pre nego što uđu u Ronaldov začarani krug, moraju da se obavežu da iz njega neće ništa izaći.

Informer

Kristijano Ronaldo

Otkrivanje "prljavog veša" članova porodica javnih ličnosti u Velikoj Britaniji postalo je unosan posao za njihove sluge, a neki službenici kraljevske porodice prodali su i svoje memoare o životu sa britanskim plemstvom za ogromnu sumu.

Čini se da je Ronaldo, koji je godinama živeo na ostrvu, naučio lekciju i tako želi da se zaštiti od mogućih skandala u budućnosti.