31.03.2024.

19:27

Foto: Tanjug/AP

Sport

Siti i Arsenal odigrali za Liverpul!

Bitan je ovo meč bio za oba tima, pošto su direktni rivali za šampionsku titulu, a posle utakmice ove dve ekipe nemaju razloga za zadovoljstvo.

Ovaj rezultat najviše odgovara Liverpulu koji je sada na liderskoj poziciji engleskog šampionata sa 67 bodova, dok "tobdžije imaju dva boda od njih, a "građani" su na trećem mestu sa 64 boda.

Nije uzbuđenja nedostajalo danas, a "građani" su bili dosta dominantniji tim, ali nisu uspeli da iskoriste nije šansu. Nema sumnje, više se igralo na polovini Arsenala,  međutim to sada pulenima Pepa Gvardiole ništa ne znači.

Informer

Najveću priliku su imali u 23. minutu kada je Nejta Ake imao ogormnu priliku ispred gola londonske ekipe, ipak on je  loše i zahvatio i tu je situacija za gol propala.

Oprezan je bio londonski tim, nije mnogo napadao, a odbrana je  jako dobro funcionisala Zanimljivo je da igrači oba kluba nisu bili zadovoljni sudijskim odlukama,  tako  da su više puta bunili.

Trka za šampionsku titulu biće zanimljiva, ostalo je još devet kola, a Liverpul, Arsenal i Mančester siti će voditi veliku bitku za trofej.