31.03.2024.

20:04

Foto: EPA-EFE/ESTELA SILVA

Sport

Grujić digao glas zbog nepravde! Srbin neće da ćuti! (VIDEO)

Fudbaleri Porta izgubili su  na gostujućem terenu od Estorila rezultatom 1:0. Ovaj meč su obeležila čak četiri crvena kartona, od koji su tri dobili igrači "zmajeva".

Nisu  bili zadovoljni u gubitničkom taboru zbog sudijskih odluka, a svoje mišljenje izkazao je i naš standardni reprezentativac.

On je na Instagramu postavio snimak kada je Francisko Konseisao očigledno fauliiran u šesnaestercu, ali tako nije mislio glavni arbitar.

"Posle sinoćnog meča najmanje što možemo da uradimo je da podignemo glas u znak pobune.Greške će uvek postojati u životu i fudbalu, ali nekorišćenje ili nepoznavanje sredstava za njihovo smanjenje je samo neobjašnjivo kašnjenje. Sa toliko tehnologije, hoćemo li mi ostaviti portugalski fudbal u senci tumačenja", napisao je on.

Nije se tu zaustavio Grujić, nastavio je da priča o trenutnoj situaciji.

"Sve ovo ide dalje od gubitka ili pobede.Sve ovo prevazilazi znanje kako da izgubite ili kako da pobedite. Ovaj bunt počiva na neozbiljnom načinu na koji se prave greške i jedina opcija koju nam daju je da prihvatimo, ćutimo i nastavimo. Fudbal je mali deo društva, svi moramo da učimo, usavršavamo se i razvijamo se, ali da bismo to uradili moramo i da se čujemo", zaključio je Srbin.

Porto je trenutno na trećem mestu šampionata, ispred njih je Benfika sa devet i Sporting sa deset bodova više.