02.04.2024.

14:02

Foto: Društvene mreže

Sport

Mitrova seksi žena uživa u luksuzu! Dok on zadaje glavobolje Piksiju, Kristina mami uzdahe (FOTO)

Kristina Mitrović, jedna od najlepših žena fudbalera sa ovih prostora, trudi se da se ne sekira mnogo zbog povrede supruga.

Rešila je seksepilna brineta da se ne stresira, već da se opusti i uživa sa drugaricom Jovanom Gajić, inače izabranicom srpskog asa Zorana Tošića.

Njih dve su zadovoljno pozirale u skupocenom automobilu koji je u vlasništvu porodice Mitrović, a u Rijadu su sve oči bile uperene u njih. Brutalan automobil poseduje "zvezdano nebo" a na sedištima se nalaze inicijali supružnika, pa je jasno da se radi o papreno skupom četvorotočkašu.

Zabrinuo je Mitrogol navijače svog Al Hilala, ali najviše simpatizere fudbalske reprezentacije Srbije i selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Nakon što se najubojitiji napadač u istoriji našeg nacionalnog tima povredio protiv Al Šababa, odrađen pregled i jasno je koliko će sjajni ofanzivac biti van terena.

- Mitrovićev oporavak će trajati šest nedelja zbog povrede zadnje lože, uključujući i program rehabilitacije - saopštio je njegov klub Al Hilal posle lekarskih pregleda.

Bilo kako bilo, jasno je da će lepa Kristina biti velika podrška udarnoj igli reprezentacije Srbije, posebno jer je rasna lepotica bila uz Aleksandra u svim lepim i onim ne tako dobrim trenucima u njegovoj karijeri.

Informer

Njihova ljubav traje još iz perioda kada je Mitrović nosio dres Partizana, a lepa ćerka srpskog trenera Aleksandra Ranjića podarila je uspešnom suprugu troje dece.