02.04.2024.

21:33

Foto: Starsportphoto

Sport

Incident na "Karađorđu"! Igrači Voše napali sudiju, pao i crveni karton (FOTO)

Posle završene utakmice na "Karađorđu", "lale" su očigledno nezadovoljne suđenjem arbitra Aleksandar Žikovića, krenuli da se obračunaju s njim. 

Igrači i stručni štab Vojvodine su okružili sudiju, nastao je opšti metež. Među najnervoznijima bio je i pomoćni trener domaće ekipe, koji je na kraju dobio i crveni karton. Posle čega se situacija smirila, a igrači su se uputili ka svlačionicama. 

Informer

Igrači Vojvodine u klinču sa sudijom

Nezadovoljni su bili i navijači, koji su sa tribina skandirali sudijama i nazivali ih "lopovima". To nije bio jedini ispad pristalica Voše, koji su tokom utakmice isprozivale i fudbalera Čukaričkog Milana Pavkova i to u trenutku kada je ovaj napuštao teren.

Trener "brđana" Goran Stanić odlučio je u 69. minutu da zameni bivšeg napadača Crvene zvezde, koga su domaći navijači ispratili uvredama i zvižducima. Pavkova je to izbacilo iz takta, reagovao je burno, pa je trener Stanić morao da ga smiruje. 

Informer

Milan Pavkov imao obračun sa navijačima Vojvodine

Inače, susret na "Karađorđu" obeležio je i dolazak selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija, koji je iz lože posmatrao derbi kola.