04.04.2024.

16:22

Foto: Starsportphoto

Sport

Rubin na srpski pogon! Malo im petorica, Rusi hoće još jednog fudbalera!

Kako navodi ruski portal "Metarejtings", Rubin je još zimus stupio u kontakt sa krilnim ofanzivcem, sa željom da ga angažuje, ali do realizacije tog transfera nije došlo.

Član Premijer lige je u januaru na adresu Pančevaca poslao ponudu tešku 650.000 evra. Najpre bi to bila pozajmica za 250.000, a tek onda otkup za još 400.000, ukoliko Romanić ispuni određene uslove.

Tada dogovor nije postignut, ali klub iz Kazanja nije odustao, već su čelnici i dalje zainteresovani za momka, koji je ove sezone već postigao sedam golova i namestio još jedan.

Inače, rođeni Kragujevčanin je ponikao u taboru Crvene zvezde, ali nije uspeo da se nametne za prvi tim. Zbog toga je veću minutažu tražio u OFK Beogradu i u Borcu iz Čačka, pre nego što je 2018. otišao u PAS Lamiju.

Informer

Lazar Romanić

U grčkom klubu Lazar je proveo pet sezona, odigrao čak 123 utakmice, upisao po deset pogodaka i asistencija, da bi se letos vratio u Srbiju i potpisao za Železničar.

Ukoliko Romanić u predstojećem prelaznom roku pređe u Rubin, tamo će ga verovatno dočekati srpski fudbaleri Lazar Ranđelović, Luka Bijelović, Nikola Čumić, Bogdan Jočić i Uroš Drezgić, kao i crnogorski reprezentativac Igor Vujačić.