08.04.2024.

22:46

Foto: EPAIMAGES

Sport

Samardžić servirao hladnu osvetu Interu! Srbin postigao golčinu protiv nesuđenog kluba! (VIDEO)

Nagovestio je Lazar Samardžić dobrom predstavom protiv Kipra tokom martovskog okupljanja reprezentacija da bi mogao da bude skriveni adut Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu. Talentovani vezista upisao je asistenciju u Larnaki, a nastup u dresu "orlova" povratio mu je preko potrebno samopouzdanje. 

Udineze je današnji duel 31. kola Serije A protiv Intera dočekao kao apsolutni autsajder. "Neroazuri" igraju sjajno tokom čitave sezone, zasluženo su prvi i grabe ka novom Skudetu, a malo je falilo da im slavlje na "Dačija Areni" pokvari nesuđeno pojačanje. 

Srpski reprezentativac bio je strelac gola u finišu prvog poluvremena. Slutilo je da bi Samardžićev pogodak mogao da bude dovoljan za bod Udinezea, ali su planove domaćih pokvarili Čalhanoglu i Fratezi u 95. minutu utakmice - 2:1 (0:1). 

Bila je to svojversna osveta Lazara Samardžića Interu budući da je letos vicešampion Evrope želeo srpskom fudbalera. Do transfera nije došlo zbog ličnih uslova. "Neroazuri" su se povukli iz pregovora, a Samardžić ostao u Udinezeu iako je svima jasno da je prerastao aktuelnu sredinu. 

Mučio se tokom većeg dela sezone srpski reprezentativac, zimus je bio na pragu odlaska u Napoli, ali je ostao veran crno-belim bojama. Današnja partija protiv Intera mogla bi da bude najava boljih dana Lazara Samardžića u finišu sezone, a - nadamo se, i na Evropskom prvenstvu.