09.04.2024.

14:04

Foto: printscreen

Sport

Užas! Muž ubio prelepu fudbalerku dok su deca bila u kući, pa presudio sebi!

Lepa spotistkinja nastupala je za argentinski Atletiko Argentino, a za ubistvo se saznalo tako što je komšija na prozoru video jezivu poruku:

Zovite policiju, deca su sama u kući.

Nesrećna žena pronađena je pretučena i zadavljena u sobi. Više medija, uključujući "O Globo" , piše da je Nota napisao poruku nakon što je ubio Suzan, a pre nego što je sebi oduzeo život ubrzo nakon toga. 

Informer

Za sve to vreme, njihova dva sina, od pet i sedam godina, ostavljena su da igraju Plejstejšn u dnevnoj sobi.

Prema izveštajima policije, stariji sin je pokucao na vrata gde se dogodilo ubistvo, ali su ona bila zaključana iznutra i niko se nije javljao. 

Kasnije je odlutao u dvorište kompleksa pre nego što je komšija pročitao poruku i pozvao policiju, koja je ubrzo stigla na lice mesta. Nakon što su razvalili vrata spavaće sobe, pronašli su fudbalerku kako leži na podu u mrljama krvi, a pored nje je bio Noto. 

Obdukcijom je utvrđeno da je žrtva umrla od gušenja usled davljenja. Incident se dogodio samo pet meseci nakon što Suzan tužila Nota, tražeći da napusti njihov dom u novembru 2023.

Informer

Izdata je zabrana prilaska, koja se verovatno poštovala sve do ubistva. Tužilaštvo u Mendozi poslalo je u ponedeljak saopštenje za javnost u kome je pisalo:

„Od tog datuma do njene smrti nije bilo pritužbe na kršenje zabrane prilaza.“

Suzanin klub je na Instagramu objavio poruku nakon tragedije:

Veoma žalimo zbog njenog ubistva! Uprkos tome što su bili pravno u braku, bili su razdvojeni, a ona ga je više puta prijavljivala. Mnogi detalji slučaja još nisu poznati, čekamo više informacija. Ono što znamo je da je ženski fudbal u žalosti, još jedna žena ubijena je od ruke svog bivšeg partnera. PRESTANITE NAS UBIJATI'.

Osim što je bio fudbalerka, Guinazu je imala iskustvo u ragbiju, a pratilo je blizu 25.000 pratilaca na društvenim mrežama.