09.04.2024.

15:10

Foto: profimedia

Sport

Slavni Italijan opleo po Murinju: Završio je, nije sposoban da vodi bilo koga!

Početkom godine Žoze Murinjo je ostao bez posla nakon serije loših rezultata na klupi Rome. Nedavno je Portugalac istakao želju da se što pre vrati trenerskom pozivu, a uprkos tome mnogi smatraju da je njegovo vreme prošlo. Sa tim mišljenjem saglasan je i Antonio Kasano, nekadašnji reprezentativac Italije. 

Kasano je u razgovoru sa italijanskim medijima rekao da Murinjo više nije sposoban da se bavi trenerskim poslom na vrhunskom nivou. 

-  Kao trener, Murinjo je potpuno završio. Nije više sposoban da vodi bilo koga, i dalje radi iste stvari kao pre 10 godina. Nije mu igrao Paredes, forsirao je Bovea ispred Pelegrinija... De Rosi je dao veru Romi da ima dobar tim, napravio je nestvarno dobar posao. To je njegova sudbina - rekao je Antonio Kasano. 

Informer

 

Na meti nekadašnjeg reprezentativca Italije nije se našao samo Murinjo. Kasano je pošteno opleo i po treneru Juventusa - Masimilijanu Alegriju, za kog smatra da je glavni krivac loših rezultata "stare dame" tokom poslednje dve sezone. 

- Juve ima 17 stranaca, potrošio je 160 miliona evra, ali igraju kao da su ludi. Ne mogu tri pasa da spoje - poručio je slavni napadač.