10.04.2024.

23:52

Foto: EPAImages

Sport

Svi čekaju da se oglasi! Ako opet razveže jezik, biće svašta! Objasniće i najnoviji skandal! (VIDEO)

Naime, Portugalac je prvo udario protivničkog igrača, za šta je opravdano dobio crveni karton. Nakon toga se videlo i kako je iza leđa sudije zatvorio pesnicu.

Hteo je Portugalac očigledno da pogodi sudiju loptom koja mu je bila u rukama. To bi izazvalo još veći skandal jer bi bilo kakvo udaranje sudije bilo neoprostivo bilo kome, pa i Ronaldu.

Na svu sreću po njega i Al-Nasr, na vreme se zaustavio. Sada iz Saudijske Arabije dolaze vesti o narednom koraku Kristijana Ronalda.

Željno se očekuje njegov intervju u kojem će se osvrnuti na aktuelne probleme u fudbalu u Saudijskoj Arabiji. Objasniće i razloge poraza Al-Nasra, kao i svoj crveni karton.

Sada ostaje da vidimo šta će Portugalac sve da kaže. Sećamo se njegovog intervjua koji je dao Pirsu Morganu. Nakon njega je dobio kartu u jednom smeru iz Mančester Junajteda.

Dobra vest za Al-Nasr i Kristijana Ronalda jeste ta da se crveni karton iz Superkupa ne računa u ligi, pa Ronaldo neće morati da pauzira zbog suspenzije.

Što se Al-Hilala tiče, ovaj tim će sutra od 19:30 za trofej u Superkupu Saudijske Arabije igrati protiv još jednog tamošnjeg velikana, Al-Itihada.