11.04.2024.

12:01

Foto: ATAIMAGES

Sport

Informer saznaje: Evo kada je žreb za polufinale Kupa

Juče su završene tri utakmice četvrtfinalne faze i dalje su prošli Partizan, Vojvodina i Crvena zvezda. Danas od 16.00 časova će biti odigran duel Radničkog iz Kragujevca i Novog Pazara, tako da će biti poznat i poslednji polufinalista.

Informer

 

Ono što ljude sada najviše zanima je ko će se sastati u polufinalu, odnosno hoće li već tada gledati večiti derbi. Prema saznanjima Informera, žreb za polufinale najmasovnijeg fudbalskog takmičenja u zemlji biće u utorak.

- Čeka se da se završi i poslednji duel u četvrtini finala, pa će onda biti objavljeno kada će biti žreb za polufinale Kupa Srbije. Datum je odlučen, biće u utorak u 12.00 časova u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije - rekao je naš izvor. 

Informer

Prošlogodišnji osvajač Kupa Srbije

Potencijalno, Partizan i Crvena zvezda mogli bi da se sretnu dva puta u četiri dana ukoliko ih žreb ukrsti u polufinalu 24. aprila. Prethodno, sastaće se u plej-ofu Superlige 20. aprila. Ako se ne sretnu u polufinalu Kupa, moglo bi da se desi da oba kluba budu u finalu. Kao što je Informer najavio, finale će biti odigrano u Loznici i biće zanimljivo videti kako će stadion od osam hiljada sedećih mesta ugostiti navijače večitih. 

Branilac trofeja je Crvena zvezda, koja je tri poslednje godine zaredom osvajala trofej Kupa.