12.04.2024.

09:13

Foto: profimedia

Sport

Drvlje i kamenje po Hrvatu! Cela Turska udarila na Tadićevog saigrača! (VIDEO)

Grčki velikan je već u 57. minutu imao vođstvo od 3:0, a sva tri gola pala su nakon velikih grešaka obrambenih igrača Fenerbahčea.

Navijači turskog giganta smatraju da je hrvatski golman morao bolje da reaguje kod prvog, a posebno kod drugog gola. Na društvenim mrežama osvanulo je na hiljade poruka onih koji su nezadovoljni Livakovićevom partijom, a većina smatra da je upravo Hrvat jedan od najvećih problema Fenerbahčea ove sezone. 

Žestoki prema bivšem čuvaru mreže Dinama iz Zagreba nakon sinoćnje utakmice bili su i turski novinari i bivši fudbaleri. Tako je legendarni Nihat Kahveči rekao da je Livaković trebao da odbrani udarac Stevana Jovetića kod drugog gola, a bivši turski reprezentativac Umit Ozat poručio je čelnicima Fenerbahčea da Livaković nije golman od osam miliona evra te da nema nikakve razlike između njega i njegove rezerve Irfana Kana. 

Novinar Emre Bol šokiran je činjenicom da je Dominik prvi golman hrvatske reprezentacije.

- Livaković je jedan od problema u ekipi, jer ne radi ono što se od njega očekuje. Kada vidim kakve golove prima, moram se zapitati kako je moguće da je taj čovjek postao golman u hrvatskom nacionalnom timu, rekao je Bol.

Ovaj Zadranin u Fenerbahče je stigao za sedam miliona evra prošlog avgusta, a ove sezone je branio na 32 utakmice i primio 36 golova.