12.04.2024.

11:09

Foto: EPA

Sport

O moj Bože! Klop očajan nakon debakla!

Bio je ovo prvi poraz Liverpula na Enfildu posle 14 meseci, a navijače su rastužili Đanluka Skamaka koji je bio dvostruki strelac za goste, dok je treći pogodak delo Maria Pašalića.

- O moj Bože...Ovo je stvarno bila loša utakmica! Dobro smo ušli u meč, ali nismo tako nastavili. I pre no što su oni pogodili, izgubili smo konce igre. Bilo nas je svuda, ali i nigde. Vezni red nam je bio razvučen. Nisam to odmah prepoznao, stvarno je bilo čudno - započeo je Klop, koji će na kraju sezone, napustiti Liverpul nakon devet godina.

Informer

Nemački stručnjak je napravio mnogo promena u ekipi u odnosu na prethodni meč u Premijer ligi, pa su su na klupi za rezerve ostali Mohamed Salah, Endru Robertson i Dominik Soboslaj.

- Potpuno razumem vaše pitanje. Izgubimo li utakmicu, uvek se govori o promenama. Ali, ponovo bih sve uradio isto, a razlog je taj da i u nastavku sezone želimo biti dobri. Stoga moramo praviti promene. Ja sam odgovoran za ovaj rezultat, znam to. Ali, ne bih menjao odluku o startnoj postavi - objasnio je Klop.

Podsetili su Nemca da je Liverpul 2019. godine protiv Barselone preokrenuo identičan zaostatak i ušao u finale Lige šampiona.

- Možemo li okrenuti 0:3? Nemam pojma- zaključio je Jirgen Klop.

Pokušaće Liverpul da napravi senzaciju i slavi u revanšu, koji je 18. aprila u Bergamu.