15.04.2024.

07:57

Foto: Tanjug/AP

Sport

Pogledajte kompletan raspored plej-ofa Superlige! Spektakl na startu

Lider Crvena zvezda ulazi u plej-of sa sedam poena prednosti u odnosu na Partizan, koji je poražen od Čukaričkog sa 3:2. Na startu plej-ofa nas čeka spektakl, večiti derbi na programu je u subotu od 18.00 časova na stadionu "Rajko Mitić".

U istom kolu igraju TSC i Vojvodina u Bačkoj Topoli, potom peti i šesti tim u Superligi, to će biti Radnički i Čukarički, raspored zavisi od ishoda duela Voždovac - Radnički, kao i Mladost - Napredak u Lučanima.

Crveno-bele posle derbija sa najvećim rivalom u 32. kolu čeka gostovanje Vojvodini, potom će dočekati TSC, gostovati Mladosti u Lučanima, dočekati Čukarički ili Radnički, gostovati Napretku, a onda dočekati Čukarički ili Radnički. 

Informer

Partizan posle derbija čeka meč sa TSC-om u Humskoj, pa duel sa Vojvodinom, u nastavku takmičenja sledi gostovanje Napretku, meč sa Mladošću u Humskoj, gostovanje Radničkom ili Čukaričkom i potom duel sa jednim od ova dva tima u Humskoj. Moramo da podsetimo da trener Partizana Igor Duljej neće viditi ekišu protiv Zvezde. Duljaj je protiv "brđana" zaradio javnu opomenu u prvom poluvremenu, kada je kod protestvovao kod glavnog arbitra Milana Ilića. Razlog je bio nedosuđen očigledan prekršaj nad Denilom Kastiljom, koji je tom prilikom zadobio i rasekotinu na vratu.Sudija je pokazao žuti karton treneru "parnog valjka", a on je samim tim automatski "precrtan" za okršaj sa komšijama.

- Veoma je teško sada komentarisati suđenje, niti to želim, ali moramo da razjasnimo jednu stvar. Nije ovde u pitanju Igor Duljaj, niti bilo koji drugi pojedinac, već tradicija i veličina Partizana. Nisam ga psovao, ništa mu ružno nisam rekao, kao ni onda kada je jedan arbitar u zapisniku naveo da sam mu pominjao majku, što nije istina. Ovo nije korektan način da se pokazuju sila i nepoštovanje - rekao je u Duljaj posle utakmice.

RASPORED PLEJ-OFA SUPERLIGE

31. kolo:

Crvena zvezda - Partizan
TSC - Vojvodina
Peti tim u Superligi (Čukarički ili Radnički) - šeti tim u Superligi (Radnički ili Čukarički)
Mlаdost - Napredak

32. kolo:

Vojvodina - Crvena zvezda
Partizan - TSC
Radnički/Čukarički - Mladost
Napredak - Čukarički/Radnički

33. kolo:

Crvena zvezda - TSC
Radnički/Čukarički - Mladost
Radnički/Čukarički - Napredak
Partizan - Vojvodina

34. kolo

Mladost - Crvena zvezda
Napredak - Partizan
TSC - Čukarički/Radnički
Vojvodina - Radnički/Čukarički

35. kolo 

Crvena zvezda - Čukarički/Radnički
Vojvodina - Napredak
Partizan - Mladost
TSC - Radnički/Čukarički

36. kolo
Napredak - Crvena zvezda 
Radnički/Čukarički - Partizan
Čukarički/Radnički - Vojvodina
Mladost - TSC

37. kolo

Crvena zvezda - Radnički/Čukarički
Partizan - Čukarički/Radnički
TSC - Napredak
Vojvodina - Mladost