16.04.2024.

10:10

Foto: Instagram

Sport

Kaku ostavila žena jer je savršen, on našao novu manekenku! (FOTO)

Kaka i Karol su bili deset godina u braku, imaju dvoje dece, sina Luku i ćerku Izabelu, a pravi šok u javnosti izazvao je njihov razvod 2015. godine.

Informer

- Kaka me nikada nije izdao. Tretirao me je lepo, podario mi je prelepu familiju, ali nisam bila srećna. Nešto je nedostajalo. Bio je previše savršen za mene -  rekla je Karol, koja je takođe manekenka, a od 2021. u braku je sa Eduardom Skarpom i trenutno očekuju prvo dete.

Informer

Savršeni Kaka je brzo pronašao novu ljubav seksepilnu brazilsku manekenku Karolinu. I pre nego što je upoznala fudbalskog mađionočara bila je uspešna, popularna i poznata. Ova 28-godišnjakinja jedna je od najpopularnijih južnoameričkih manekenki koja je izgradila impresivnu vlastitu karijeru. Krasila je naslovne strane brojnih modnih časopisa u Brazilu i širom sveta. Obožava fudbal, a Kaku je upoznala nedugo posle njegovog razvoda 2016, godinu dana nakon što se razveo od bivše supruge, a venčali su se 2019. godine i imaju dve ćerke.

Kakina sadašnja supruga nije samo manekenka, nego i influenser sa 879.000 prijatelja na Instagramu. Voli da deli svoj život na društvenim mrežama, uključujući fotke sa porodicom i sa putovanja. Takođe, ona je ne samo uzor mnogim mladim manekenkama iz Južne Amerike nego i mentor, pomaže im da naprave uspešnu karijeru u Brazilu, kao i u svetu. 

Tagovi:
sport Kaka Karol Seliko Karolina Batista