16.04.2024.

14:06

Foto: Starsportphoto

Sport

Neško za Informer: Briga me za kvote, nismo namestili utakmicu! Nama je obraz čist!

Neočekivani ishod meča u Lučanima možda i ne bi toliko privukao pažnju javnosti da nije par dana ranije "najavljen" kroz kladioničarske kvote. Naime, domaći bukmejkeri su na opšte iznenađenje u duelu sedmoplasirane Mladosti, koja je i pre 30. kola Superlige imala osigrano mesto u plej-ofu, i IMT-a, koji je poslednju rundu ligaškog dela dočekao na 14. mestu na tabeli, ponudili neverovatne kvote. Koeficijent na trijumf Lučanaca bio je 3,90, a na IMT samo 1,95! 

Čaršija je unapred brujala da tu nisu čista posla, a onda je sve kuliminiralo kad je, kladioničarskim rečnikom rečeno, meč otišao "iz keca u dvojku".

Odmah su korisnici društvenih mreža i strastveni kladioničari počeli da spekulišu da je u pitanju "štela" i da nije bilo realno da pobedi beogradski tim! 

Tim povodom kontaktirali smo sa čelnicima IMT-a, ali oni smatraju da su to, kako kažu, čiste nebuloze i nisu želeli ništa više od toga da komentarišu. 

S druge strane, Neško Milovanović, prvi čovek Mladosti, tvrdi da ne postoji razlog za bilo kakvu sumnju kada je ovaj meč u pitanju.

- Društvene mreže ne pratim, niti me zanimaju! Tvrdim da Mladost svaku svoju utakmicu igra maksimalno korektno. Nekada je izdanje ekipe dovoljno za slavlje, nekada ne, a to je nažalost juče bio slučaj - kaže Milovanović za Informer.

Informer

Fudbalski funkcioner i iskusni stručnjak poručuje da njegov klub ne treba povezivati sa mutnim radnjama i da kladionice nisu njegova sfera interesovanja.

- Nama je čist obraz i u ovoj i u svim prethodnim sezonama! Ne razumem se u to što rade bukmejkeri, niti u kladionice i verujte da me ne zanima - jasan je Neško Milovanović.