17.04.2024.

14:05

Foto: Starsportphoto

Sport

Zvezda je ubedljivi favorit: Sramno visoka kvota na Partizan

Kvota da će izabranici Vladana Milojevića slaviti je 1,60, dok remi je 4,10, dok je na trijumf Partizana 6,25. Na prvi pogled deluje prilično neverovatno da je tako veliki jaz među rivalima. Posebno ako se u obzir uzme činjenica da je prvi ovosezonski derbi pripao Partizanu, kada je u Humskoj slavio 2:1.

Informer

 

I tada je Zvezda bila favorit, ali stvarnost ju je demantovala. Duljajeva četa razmontirala je raštimovane crveno-bele, poljuljane eliminacijom iz Lige šampiona. Ta utakmca je bila pečat na raskid ugovora sa trenerom Barakom Baharom. 

Dolaskom Vladana Milojevića na čelo tima, Zvezda se oporavila, ali u prolećnom derbiju na "Marakani" opet nije slavila. Bilo je 2:2. I tada su crveno-beli sudeći po kladionicama bili favoriti. Međutim, do pobede opet nisu mogli.   

Crveno-belima se vratio Aleksandar Dragović, praktično su u punom sastavu i utisak je da imaju bolji tim. Uz to, u Partizanu postoji raskol u stručnom štabu, jer su se još juče svađali glavni trener Igor Duljaj i pomoćni trener Alber Nađ. Sve to bi moglo da ide na ruku crveno-belima, ali i dalje ne menja činjenicu da je kvota na Partizan zaista ogromna.