17.04.2024.

19:21

Foto: Starsportphoto

Sport

Ovo zanima sve "delije" i "grobare"! Evo gde se mogu kupiti karte za polufinale Kupa!

Večiti rivali će u razmaku od samo četiri dana odigrati dva međusobna duela. Najpre će crveno-beli ugostiti klub iz Humske u subotu (18.00, Arena premijum 1) u okviru 1. kola plej-ofa Superlige, dok će se u sredu, komšije sastali i u polufinalu Kupa Srbije.

Karte za prvenstvenu utakmicu su u prodaji još od 11. aprila, dok su ulaznice za susret u okviru najmasovnijeg takmičenja u prodaji od danas na "Marakani", od 10.00 do 17.00, kao i na onlajn platformi. 

Navijači koji utakmicu žele da posmatraju sa istočne tribine, kartu mogu da kupe samo na blagajni stadiona u Ljutice Bogdana.

Informer

 

Podsetimo, Crvena zvezda ulazi u plej-of sa liderske pozicije, ima sedam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Partizan.

Beogradski rivali su se dva puta sastali ove sezone, a uspešniji su bili izabranici Igora Duljaja, koji su prvo krajem decembra prošle godine slavili na svom stadionu sa 2:1, da bi početkom marta odigrali nerešeno u gostima (2:2).

Kad je reč o Kupu, juče je održan žreb za polufinale, na kojem su kuglice ponovo spojile najveće rivale, dok će se u drugom polufinalu u Kragujevcu sastati Radnički i Vojvodina.