20.04.2024.

20:50

Foto: Starsportphoto©

Sport

Navijači "parnog valjka" besni: Izađite sa terena, ovo nema smisla igrati!

Crno-beli su u dva navrata imali prednost. Prvo je Samed Baždar pogodio za 1:0, da bi majstorija Ksandera Severine kasnije postavila 2:1 u korist gostiju. Ipak, crveno-beli su stigli do izjednačenja posle kontroverznog gola Šerifa Ndijajea. Francuz se jakim duelom oslobodio svog čuvara, a rivali smatraju da je to učinio prekršajem.

Samo ta situacija bila je dovoljna da  razljuti "grobare", a signalizacija sudije Pavle Ilića da će se igrati još 15 minuta, samo je dolila ulje na vatru. Nadoknade u poslednje vreme jesu duže, ali ovoliko dodatnog fudbala odavno nije viđeno. U tom periodu usledio je prekršaj Antića i uspešna realizacija penala Aleksandra Kataija. Ubrzo je usledila lavina komentara pristalica "parnog valjka", koji smatraju da su njihovi ljubimci morali napustiti teren u tim trenucima.

"Ovo je za prekid derbija, izađite sa terena", "Ima li smisla igrati ovu ligu više", su samo neki od komentara ogorčenih "grobara.

Nezadovoljan odlukom u spornoj situaciji kod drugog gola Zvezde bio je i Nikola Ninković.

"Svaki minimalni kontakt u ovakvim situacijama je apsolutan faul za odbranu!!! Tu ne sme da se postavi pitanje uopšte, a ne da se “razmatra”", napisao je popularni Džigi na svom Instagram nalogu.

Informer

Komentar Ninkovića

"Parni valjak" je možda i usvojio predloge svojih navijača, barem delimično. Iako nisu istupili sa 173. derbija, saopštenjem su obavestili javnost da možda derbija u Kup takmičenju, koje je na programu u sredu - neće biti.