21.04.2024.

13:29

Foto: profimedia

Sport

Opet na terenu: Mijatović se vratio posle problema sa vizom

Dugo se čekalo na realizaciju njegovog transfera, dve strane su pregovarale, dogovorile obeštećenje u iznosu od osam miliona evra, a onda je mladi fudbaler čekao vizu. Konačno ju je dobio i ispraćen suzama svojih najbližih na aerodromu, uputio se ka obećanoj zemlji.

Informer

Jovan Mijatović

Šansu je dobio ubrzo po dolasku. Igrao je u tri meča, s tim da je prvi put na terenu proveo 28 minuta, a ostala dva po 11 minuta. Nakon toga, bio je jedan meč na klupi za rezervne igrače, a onda su počeli problemi. Nešto u vezi sa vizom nije bilo u redu. Četiri meča je bio van stroja. U tom periodu, Mijatović je došao u Srbiju, a javnost je imala priliku da ga vidi na košarkaškoj utakmici Crvene zvezde u Evroligi. Sada se vratio u Ameriku i nastavlja gde je stao.

"Nakon pet mečeva pauze, problemi koje je Jovan Mijatović imao sa vizom su konačno rešeni i on je dobio nekoliko minuta za Njujork Siti. Još se prilagođava na život u inostranstvu, ali nema sumnje da će u skorije vreme iskazati sav potencijal koji nagoveštava" napisao je jedan od navijača koji prati Mijatovićev rad.