21.04.2024.

13:57

Foto: printscren/youtube/Arena sport

Sport

Majstorija Severine neregularna? Zvezdaši grme zbog ovog detalja sa derbija! (FOTO/VIDEO)

Fudbaler sa ostrva Kurasao sjajno je poslao parabolu iza leđa golmana Omrija Glazera. Bilo je to pravo remek-delo, dostojno najvećih fudbalskih majstora, ali ako pitate veliki broj navijača Crvene zvezde, taj pogodak bio je - neregularan!

Informer

Naime, pri rezultatu 1:1 na ulasku u 56. minut crno-beli su krenuli u napad po levoj strani. Tada je u šesnaesterac Crvene zvezde uletela dimna bomba sa južne tribine stadiona, gde su se nalazili "grobari". Dim je iz pomenute naprave kuljao od starta akcije, pa i u trenutku kada je Severina pogodio za 2:1.

Prema mišljenju navijača Zvezde, sudija Pavle Ilić oštetio je njihovu ekipu u tom trenutku, jer je, kako tvrde, morao da prekine napad crno-belih sve dok se dimna bomba ne izbaci iz igrališta i dok se ne omoguće adekvatni uslovi za igru.

"Severina je dao gol iz akcije koja je u par momenta postala dovoljno statična, da sudija prekine utakmicu i skloni se baklja sa terena, na metar od golmana. Ne znam jednog cigana koji se u tom momentu pobunio, al zato pratim baš dosta sudijskih analitičara u crno belom", glasi jedan od komentara na društvenoj mreži "Iks", verovatno od navijača Crvene zvezde.

Pogledajte u narednom video snimku pa sami procenite.

Sa druge strane, iz Partizana smatraju da je mnogo više situacija u kojima je oštećen njihov klub. Prvenstveno, onoj koja je prethodila izjednačujućem golu Šerifa Ndijajea, a veruju da je sporan i prekršaj Nikole Antića nad Osmanom Bukarijem, koji je okarakterisan kao penal.