22.04.2024.

16:49

Foto: profimedia

Sport

Slavni Italijan zagrmeo! Budite oprezni sa Kostićem!

Reprezentativac Srbije Filip Kostić navodno je jedan od igrača koji bi trebalo da napusti Juventus, koji namerava da podmladi tim za narednu sezonu.

Nekadašnji fudbaler Radničkog iz Kragujevca, Groningena, Štutgarta, Hamburgera i Ajntrahta odigrao je 29 utakmica u svim takmičenjima ove takmičarske godine, a legenda Intera i bivši italijanski reprezentativac Đuzepe Bergomi upozorava rukovodstvo Juvea da dobro razmisle pre nego se odreknu usluga Srbina.

Informer

- Ukoliko bih morao da žrtvujem nekoga da bih dovodio pojačanja, prvo bih žrtvovao defanzivce, jer je teže zameniti napadače. Ali budite pažljivi kada birate koga ćete da žrtvujete! Mnogo puta nastaju greške kada se pravi rekonstrukcija, tako da budite pažljivi. Definitivno su neki igrači bili loši ove sezone. Evo, imenovaću jednog - Filip Kostić. Ali to nije taj igrač, on može mnogo više, videli smo to. Ako mu date slobodu ofanzivno i ne terate ga da se stalno vraća nazad kako bi igrao ful-beka, videćete drugačijeg igrača - jasan je Bergomi, koji je angažovan kao stručni konsultanta na italijanskom Skaju.

Informer

Podsetimo, Kostić je u Juventus stigao iz Frankfurta za oko 14.000.000 evra, a za "staru damu" je odigrao 83 utakmice, postigao tri gola i upisao 15 asistencija.