23.04.2024.

15:45

Foto: printscreen

Sport

Popio 5 komada od Zvezde, pa udario na šampiona! To kako oni pobeđuju... (VIDEO)

Deklasirali su crveno-beli na "Markani" Dudićev tim sredinom marta sa 5:0, ali mladom stručnjaku su zasmetale neke stvari vezane za klub iz Ljutice Bogdana.

On je gostujući u emisiji "Indirektno" koju vode osvedočeni "delija" Milan Kalinić i "grobar" Predrag Popović prokomentarisao crveno-bele i zaslužio aplauz popularnog Popa.

Naime, njega je poznati srpski glumac i voditelj upitao šta je to što Zvezda ima i šta desilo sa njegovom ekipom, koja je ubedljivo poražena, a ovaj je kao iz topa odgovorio:

- Nijedan navijač Zvezde nije zadovoljan kada njegov tim pobeđuje na način na koji pobeđuje i time sam rekao sve, bez obzira na ubedljivu pobedu - poručio je Feđa Dudić.

Inače, Dudić, koji je i sa Veležom pravio sjajne rezultate, sada je na meti Hajduka iz Splita, ali Kragujevčani čine sve što je u njihovoj moći da ga zadrže u Srbiji.

Mladi stručnjak je tokom sezone preuzeo Radnički i doveo je ekipu do polufinala Kupa Srbije, ali i do takmičenja u plej-ofu Superlige.Tim iz Kragujevca u ovom momentu ima 53 boda, na četvrtom mestu je domaćeg šampionata i juri plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija!