24.04.2024.

12:15

Foto: Starsportphoto

Sport

Sudijski ekspert opleo po FSS! Ako je Pavle Ilić sudio derbi bez greške, zašto ga niste opet birali?

Nekadašnji sudija, poznat po tome što svoje stavove iznosi bez dlake na jeziku, na društvenoj mreži "Iks" prokomentarisao je poslednja dešavanja vezana za suđenje na prethodnom derbiju, nakon kojeg je nastala prava bura.

Kulminacija svega bio je sinoćnji izveštaj posmatrača suđenja, da arbitar Pavle Ilić, koji je bio na udaru kluba iz Humske, nije imao veće greške na 173. prvenstvenom okršaju večitih rivala. Uprkos tome, Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije izabrala je Miloša Milanovića iz Ćuprije za arbitra večerašnjeg susreta u polufinalu Kupa Srbije.

Informer

Đurović smatra da je mnogo nelogičnosti u prethodnih nekoliko dana i ističe da je jedino ispravno rešenje bilo da najbolji sudija Srđan Jovanović bude večeras na centru.

"Hej, Fudbalski savez Srbije, zašto ne sudi opet Pavle Ilić utakmicu Crvena zvezda - Partizan kad je prethodnu odsudio bez greške? Ako je nekad bila prilika da se pokaže potpuna nezavisnost i neutralnost, to je bila ova - izaberete Srđana Jovanovića i svima zapušite usta. Zašto smo znali da se neće to desiti?", napisao je Đurović na društvenoj mreži "Iks" uz brojne emotikone koji plaču od smeha i simbolizuju cirkus.

Podsetimo, zbog suđenja Pavla Ilića u proteklom derbiju grmeli su iz Partizana, pošto su smatrali da su oštećeni prilikom drugog, pa i trećeg gola Crvene zvezde. Zbog toga su tek sinoć doneli konačnu odluku da nastupe na večerašnjem meču.