24.04.2024.

21:23

Foto: Starsportphoto©

Sport

Milojević emotivan nakon plasmana u finale: Pobedu posvećujemo Gagiju... Ispunili smo mu želju!

Drugi put u pet dana Crvena zvezda je slavila u večitom derbiju. Večeras - daleko manje stresno nego u subotu. Izabranici Vladana Milojevića nadigrali su Partizan sa 2:0, a jedini strelac na "Marakani" bio je Piter Olanjinka. 

Budući da je Zvezda drugi put u kratkom vremenskom periodu savladala Partizan i napravila krupan korak ka "duploj kruni". Crveno-beli su se večerašnjim trijumfom plasirali u finale Kupa Srbije, a posebno zadovoljan zbog sigurne igre bio je trener Vladan Milojević. 

-  Pobedu posvećujemo našem Gagiju... Bilo nam je teško ovih dana, ali smo pronašli ekstra motiv. Ispunili smo mu želju - bile su prve reči Vladana Milojevića nakon utakmice.

Informer

 

Pun hvale za Igora Duljaja bio je trener crveno-belih. 

- Moram da pohvalim mog Šumadinca, sjajno pripremljena utakmica od Partizana. Imali su svoje šanse, Glazer je skinuo dve ili tri, kao i Jovanović sa druge strane. Partizan je pokazao tri različita stila igre protiv nas, večeras nešto sasvim novo. Svaka čast njemu i kompletnom stručnom štabu. Dobar derbi, dve dobre ekipe. Mi smo, naravno, srećni jer idemo u finale. Ovo je moje prvo finale sa Zvezdom, zbog toga sam dodatno srećan. 

U finalu će rival Zvezdi biti fudbaleri Vojvodine, ali Milojević ne razmišlja o duelu u Kupu već je pred njegovom ekipom težak  raspored u Superligi. 

- Plej-of je tu, biće mnogo teških utakmica, ne razmišljamo o finalu odmah. Prva sledeća utakmica je najvažnija, imamo večeras vremena da se odmorimo, a već od sutra se spremamo za duel protiv Vojvodine u Novom Sadu. Pohvalio bih navijače, imali su šta da vide večeras - podvukao je strateg crveno-belih.