25.04.2024.

13:08

Foto: Starsportphoto

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Čitavu sportsku javnost u našoj zemlji zabrinula je informacija od pre dva dana da fudbaler koji pokriva pozicije štopera i defanzivnog veziste verovatno neće biti deo tima na prvenstvu Starog kontinenta. Gudelj se povredio tokom vikenda na meču protiv Majorke, a iz FSS su danas saopštili da je operacija meniskusa prošla dobro i da postoji šansa da bude deo ekipe u Nemačkoj.

Informer

"Selektor Dragan Stojković planirao je da ode u Sevilju, ali je zbog povrede Nmenja Gudelja odlučio da umesto njega na put ode jedan od doktora u A timu, Ilija Rosić. On će imati sastanke sa doktorima Sevilje. Prema poslednjim vestima, Gudelj je u sredu imao hirurški zahvat u Madridu, posle kog se oseća dobro. Prve informacije su pozitivne i ne isključuju mogućnost da bi Nemanja u slučaju adekvatnog oporavka ipak mogao da bude na spisku putnika za Nemačku", navode iz Fudbalskog saveza Srbije.

Osim toga, sa Terazija poručuju da će Piksi naredne subote prisustvovati derbiju Serije A Juventus - Milan i da će potom otići na večeru sa srpskim fudbalerima koji igraju za ta dva kluba - Dušanom Vlahovićem, Filipom Kostićem, Lukom Jovićem i Jan Karlom Simićem. Stojković se prethodno u Beogradu sastao sa Aleksandrom Mitrovićem, čiji oporavak od povrede zadnje lože ide u dobrom smeru.