27.04.2024.

17:05

Foto: EPA

Sport

Skandal u Liverpulu! Salah nasrnuo na Klopa, "crveni" ostaju bez titule (FOTO/VIDEO)

Popularni "crveni" novim kiksom najverovatnije su ispali iz trke za titulu, a kolike zapravo tenzije vladaju na "Enfildu" govori i scena iz finiša meča, kada je egipatski napadač nasrnuo na svog stratega. Rasprava je bila toliko žučna i neprijatna, da su u jednom momentu morali da reaguju saigrači i da ih razdvajaju.

Informer

Liverpul je pre nekoliko dana izgubio od gradskog rivala Evertona, a danas je verovatno ispao iz trke za titulu, pošto su u mnogo povoljnijem položaju rivali Mančester siti i Arsenal. Vest Hem je poveo pred kraj prvog poluvremena pogotkom Džeroda Bouvena, potom je Liverpul preokrenuo pogotkom Endija Robertsona i autogolom Alfonsa Areole, a remi "čekićarima" doneo je Mikail Antonio.

Liverpul nakon 35 odigranih kola zauzima treće mesto sa 75 bodova, dva manje od vodećeg Arsenala i bod manje od drugoplasiranog Mančester sitija. Problem za ekipu Jirgena Klopa je taj što lider ima meč manje, a "građani" čak dva meča manje.

Što se tiče ostalih mečeva dana, zanimljivo je da je svaka ekipa u uvodnim duelima 35. kola postigla barem po gol. Dakle, radi se o mečevima koji su počeli u 16 časova ili ranije.

Fulam i Kristal palas odigrali su 1:1, a identičan rezultat bio je na meču Mančester junajted Barnli. Njukasl je razmontirao Šefild junajted sa 5:1, dok je Vulverhempton sa 2:1 slavio kod kuće protiv Lutona.

PREMIJER LIGA

35. kolo

Subota

Vest Hem - Liverpul 2:2 (1:0)

Fulam - Kristal palas 1:1 (0:0)

Man. junajted - Barnli 1:1 (0:0)

Njukasl - Šefild j. 5:1 (1:1)

Vulverhempton - Luton 2:1 (1:0)

Everton - Brentford 1:0 (1:0)

Aston Vila - Čelsi 2:2 (2:0)

Nedelja

Bornmut - Brajton 15.00

Totenhem - Arsenal 15.00

Notingem - Man. siti 17.30