27.04.2024.

19:55

Foto: AP/Photo

Sport

Piksi gledao očajan derbi u Torinu! Alegri izveo Vlahovića i Kostića pred očima selektora (FOTO)

Pred očima selektora reprezentacije srpski dvojac nije dočekao kraj utakmice. Masimilijano Alegri odlučio se da Kostića i Vlahovića pošalje na klupu u istom trenutku. U 62. minutu reprezentativci Srbije ustupili su svoje mesto Kijezi i Miliku, ali to nije promenilo situaciju na terenu i rezultat.

Informer

Nezadovoljni Vlahović napušta igru

Štaviše, Juventus je u tom trenutku postao znatno bezopasniji, dok se većina šansi dešavala upravo ispred njihovog gola.

Situacija je bila potpuno drugačija u prvom poluvremenu, a delom i zbog učinka srpskih fudbalera.

Informer

Filip Kostić je imao najbolju šansu za "staru damu", ali je njegova dva udarca nestvarno skinuo Marko Sportielo. Vlahović se nije našao u nekoj velikoj prilici, ali je dobro proigravao saigrače dok su napadi njegovog tima napredovali najviše sa levog krila.

U drugom poluvremenu u prvi plan izbili su napadači Milana, Okafor i Rafael Leao.

Informer

Rafael Leao

Mnogo glavobolje stvarali su golmanu Ščešnom, ali se domaćin ipak izvukao bez primljenog gola.

Igrač utakmice nesumnjivo je golman "roso-nera" Sportielo, koji je i pred sam kraj meča imao fantastičnu intervenciju na udarac Miretija.

Takođe, jako blizu gola bio je i Milik, čiji udarac glavom je za dlaku promašio gol.

Juventus je propustio priliku da priđe na samo bod zaostatka od Milana na drugom mestu, zbog čega će četi Masimilijana Alegrija do kraja biti jako teško stići do zvanja viceprvaka Serije A.