15.05.2024.

16:51

Foto: Starsportphoto

Sport

Srpski milijarder ne krije! Hoću Nikolića na klupi!

Srpski milijarder ima jasnu viziju kada je reč o klubu iz Novog Sada, a ima i veliku želju u vezi sa trenerom kojeg želi na klupi "stare dame".

- Razočarao sam se. Uzeo sam klub koji nigde nije bilo 25 godina, osim u mulju. Prethodni vlasnik mi ga je prodao za 4.000.000 evra. Doveo sam najboljeg trenera kog sam mogao, a to je bio Marko Nikolić. Nikad ga neću zaboraviti kao prijatelja i trenera, nadam se da ću ga videti u Vojvodini jednog dana. U prvoj sezoni smo osvojili duplu krunu. Podigli smo klub, stalno bili prvi ili drugi, u najlošijoj sezoni – treći - rekao je Mandarić u podkastu Alesto.

Informer

Inače, Mandarić se nedavno u intervjuu za Informer prisetio prijema kod nekadašnjeg predsednika SAD Ronalda Regana, saradnje sa čuvenim diplomatom Henrijem Kisindžerom, druženja sa ruskim oligarhom Romanom Abramovičem, fudbalerima Džordžom Bestom, Peleom, Johanom Krojfom, a otkrio je i kako se bivši francuski predsednik Žak Širak udvarao njegovoj suprugi.

Vojvodina će se 21. maja u Loznici na stadionu "Lagator" sastati sa Crvenom zvezdom (20:15, Arena premijum 1) u utakmici finala Kupa Srbije, i ako dođe do pobede osvojila bi dugo čekani trofej, koji bi sigurno bio najava boljih dana u ovom klubu.