16.05.2024.

23:38

Foto: crvenazvezdafk.com

Sport

Terzić Rusima: Čestitke na izboru, Stanković je dokazan trener

Danas je javno objavljena vest da je Stanković poručio čelnicima Ferencvaroša da neće više biti u tom klubu, jer odlazi u neki drugi. Iako u prvi mah nije bilo poznato o kojem klubu se radi, ubrzo se Spartak iz Moskve oglasio zvaničnom objavom da će Dejan Stanković voditi moskovski klub naredne sezone. 

Informer

Mijailović, Stanković i Terzić slave titulu

Pošto je najveći trag ostavio u Crvenoj zvezdi, sa kojom je osvojio tri titule, dva kupa i tri puta igrao u Ligi Evrope, Ruse je zanimalo šta ljudi iz Zvezde misle o novom treneru Spartaka. Generalni direktor beogradskih crveno-belih biranim rečima pričao je o Dejanu. 

- Čestitam Dejanu Stankoviću na ovom imenovanju, kao i Spartaku na odličnom izboru. Dejan je veliko ime Crvene zvezde. Ostavio je trag u našem klubu, prvo kao legendarni igrač, a potom se dokazao i kao trener. Zvezda mu je pružila šansu na početku trenerske karijere, verovali smo u njega i pokazalo se da nismo pogrešili - rekao je Terzić za "RIA Novosti". 

Informer

 

On je istakao da je srećan što je Stanković izabrao klub iz prijateljske zemlje Rusije. 

- Posebno nam je drago što će sledeći korak napraviti u Rusiji, bratskoj zemlji i među bratskim narodom. Uvereni smo da svojim znanjem, jedinstvenim autoritetom i harizmom može mnogo da pruži Spartaku. Siguran sam da će Stanković imati sjajnu trenersku karijeru. Želim mu uspeh u ruskom fudbalu - zaključio je Terziić.