17.05.2024.

14:56

Foto: printscreen Twitter

Sport

Više liči na mene, od mene! Mbape ostao u šoku kada je video svoju voštanu figuru!

Mbape je na svečanost došao u pratnji svog oca Vilfreda, kao i ostalih članova njegove porodice. Kada je stigao, njegov zadatak je bio da izađe na scenu i da pritisne dugme koje je povuklo zavesu sa njegovog "dvojnika".

Sudeći po reakciji, jasno je da je mlada zvezda bila šokirana stuatuom, koja verodostojno prenosi svaki detalj na njegovom licu i telu. Figura je obučena u dres reprezentacije Francuske, koji će igrači nositi na predstojećem Evropskom prvenstvu (14. jun - 14. jul), smeje se, i pozira prepoznatljivo baš kao i pravi Mbape, sa prekrštenim rukama.

- Ovo sam ja, 100 odsto. Pa ofa figura je više Kilijan od mene, stvarno sam oduševljen - izjavio je poznati fudbaler.

Kako navodi francuski ugledni portal "L Ekip" Mbape je nadgledao čitav proces izrade, sa obzirom da je perfekcionista ali i da želi saradnju samo sa izabranim brendovima. Kako ne bi došlo do greške, pretpostavlja se da je on sve vreme proveravao kako će ispasti voštana figura. Bilo kako bilo, krajnji rezultat je neverovatan. 

Zadivljujuća voštana figura će nakon promocije u Parizu, biti prebačena u istoimeni muzej u Berlinu, kako bi šira publika imala priliku da vidi ovu neverovatnu sličnost.