18.05.2024.

12:01

Foto: profimedia

Sport

Izraelci se pitaju šta će biti sa Ivićem! Partizan ili Ferencvarš, kojem njihovom igraču će biti trener?!

Najčitaniji izraleski portal "One.co.il" uveliko se bavi Vladimirom Ivićem, koji se sjajno pokazao u toj zemlji, u kojoj je dva puta kao trener bio šampion sa Makabijem.

Sada tamošnje ljubitelje fudbala i medije zanima da li će doskorašnji šef stručnog štaba Krasnodara biti trener njihovom Abu Faniju iz Ferencvaroša ili Bibarsu Nathu u Partizanu!

"Hoće li Vladimir Ivić trenirati Abu Fanija ili Natha? Mađarski mediji pišu da je Srbin kandidat da sedne na klupu Ferencvaroša, dok sprski javaljaju da ga žarko želi Partizan" - piše u objavi iraleskog portala "One.co.il"

Podsetimo, Informer je prvi obelodanio da je Partizan krenuo po Vladimira Ivića, ali je jasno da su male šanse da iskusni stručnjak dođe u Humsku.

Informer

Nedavno je mađarski "Nemzeti Sport" preneo da predsednik Ferencvaroša ima visoko mišljenje o Mareku Papšunu koji je napravio čudo sa Rakovom, ali i o Vladimiru Iviću, koji je dokazao da i te kako zna da radi svoj posao.

Srpski stručnjak je od marta bez posla kada je otpušten u Krasnodaru, a prethodno je uspešno radio u PAOK-u, Votfordu i Makabiju iz Tel Aviva.