18.05.2024.

10:57

Foto: Starsportphoto

Sport

Pobiću vas kao paščad: Pijani Ljajić napao recepcionera, pa pretio policiji

Pazarci će danas od 16.00 časova gostovati Železničaru u Pančevu, zbog čega su doputovali u Beograd i smešteni su u hotelu "Holidej in" na Novom Beogradu. Umesto da kao primeran sportista legne da spava na vreme, kako bi danas odmoran dočekao utakmicu, Ljajić se ponašao kao turista koji ništa u životu nije prošao.

Informer

 

On je nešto posle pet časova jutros ušao u hotel sa još jednim licem i prošao je receprioneru, tražeći da ga sprovede do bara. Kada mu je čovek rekao da bar ne radi, Ljajić ga je uhvatio za revere, pretio mu, a onda je sam ušao u šank. Zaposlenom je preostalo samo da pozove policiju, koja je odmah reagovala. 

Kada je policija stigla, Ljajić je odbio da da na uvid dokumenta, zbog čega je sproveden u policijsku stanicu. Usput je pretio policiajcima da ih je zapamtio i da će ih pobiti kao paščad. Nema sumnje da je Ljajić imao vrlo burnu noć pred utakmicu i nije realno da će danas moći da pomogne saigračima. Ostaje da se vidi kako će klub zbog ovog da reaguje.

Informer

 

Dolazak Ljajića u Pazar ispraćen je letos kao najveća ekskluziva prelaznog roka, jer je još mogao da igra na višem nivou. Uz to, igra bez novca, koji mu nije presudan, jer ga je mnogo zaradio tokom karijere. Utisak je da mu se baš i ne igra vrhunski fudbal i da mu je bila potrebna njegova sredina, u kojoj može da se ponaša kako želi i krši pravila.