18.05.2024.

11:16

Foto: printscreen

Sport

Spektakularna reklama luksuznog brenda! Nadal i Rodžer su tu, nema Novaka!

Nije se poznata kompanija obratila Novaku Đokoviću, najboljem teniseru svih vremena, jer su im očigledno zanimljiviji bili Švajcarac i Španac, iako je teško poverovati u to.

Proslavljeni igrači su se šalili i peckali, pa je Rafa u jednom momentu kroz smeh rekao da je Rodžer bio malo arogantan kada su se prvi put upoznali 2003. godine.

"Znamo se preko 20 godina, sada smo ovde zajedno, ovo je značajno za nas", rekao je Federer, a onda je Nadal progovorio.

- Nisam se navikao na sneg, kao Rodžer koji živi na snegu. Ne osećam uši, ali uživam u snimanju, zabavno mi je. Da moram da provedem ovde nedelju dana ne znam šta bi bilo, ali ovako je dobro -  poručio je Rafa, a Rodžer je dodao "da Nadal prvi put vidi sneg".

Dobili su pitanje da se pred kamerama prisete njihovog prvog susreta, pa je Rafa rešio da pecne penzionisanog kolegu!

Nadal: Sećam se, on se verovatno ne seća. Kada si osvojio prvi Vimbldon, bilo je to 2003. godine!
Federer: Da li sam bio dobar prema tebi?
Nadal: Ne, bio si malo arogantan. Šalim se. Bio si baš fin, ja sam bio junior, tek sam dolazio na tur, bio si veoma fin.

Informer

Rodžer se povukao i uživa u penzionerskim danima, dok je Španac najavio da će mu ovo biti poslednja sezona u karijeri i trenutno se čeka njegova konačna odluka oko učešća na Rolan Garosu. Za to vreme Novak Đoković suvereno vlada i prvi je teniser sveta sa 37 godina!


"Postoje putovanja koja se pretvaraju u legende. "Luj Viton" otkriva novo poglavlje u svojoj kultnoj kampanji sa cenjenim teniskim šampionima, a ova kampanja ilustruje kako svako lično putovanje može dostići legendarne visine kada se sledi odlučno i pionirskim duhom" - piše u opisu fotografije.