Autor: Informer.rs

18.05.2024.

19:11

Foto: EPA

Sport

Emotivno na rastanku! Klop dobio pismo od navijača, pa se rasplakao!

Nemački trener oprostiće se od Liverpula posle poslednje utakmice Premijer lige protiv Vulverhemptona u nedelju. Klop je novinarima govorio o emocijama koje je proživeo tokom svog boravka u gradu Bitlsa pa je naglasio odnos koji ima s navijačima.

- Volim sve u vezi ovog mesta. Ovde sam stekao prijatelje za ceo život. U Liverpulu sam gotovo deceniju i za mene je ovo "vau". Prošlo je puno vremena i neću zaboraviti ni jedan dan ovde - rekao je Klop na pres konferenciji.

Nije tajna da ga žele mnogi velikani, a jedno je sigurno - u Engleskoj neće voditi nikoga jer je obećao da toliko duguje Liverpulu i njegovim navijačima.

Informer

 

- Zaista sam srećan što sam tako veliki deo života proveo ovde. Briznuo sam u plač kad sam dobio pismo navijača. Čitati šta ja predstavljam ljudima, kako je naš fudbal promenio živote, tako mi je drago da to znam. Znam da fudbal može da ima takav učinak na ljudske živote - istakao je Klop i dodao:

- Želeo bih još jednom da se izvinim navijačima: ne mogu da pročitam svako pismo i svaki imejl!

Slavnom treneru sledi barem godinu dana pauze i odmora od fudbala, s tim da će naravno pratiti EURO 2024 u svojoj Nemačkoj.

Uprava "redsa" već je našla novog trenera, pa će Klopa da nasledi čovek koji je vodio Fejenord, Arne Slot. Prvobitna želja bio je trener Sportinga Ruben Amorim.