19.05.2024.

12:08

Foto: Reuters, Pngwing

Sport

Turci parama mame Murinja! Velikan mu nudi 10 miliona evra godišnje

Kako prenose tamošnji mediji, potpredsednik Bešiktaša Husen Jucel, izjavio je da je preostao samo još jedan sastanak sa Murinjom sledeće nedelje, i praktično već najavio da dolazi na klupu istanbulskog tima.

- Murinjo i ja smo se sastali pre mesec dana u Istanbulu i izneo sam mu ideju za budućnost kluba i kakve su nam ambicije u narednim godinama. On je rekao da mu se te ideje sviđaju i zatražio je da dobije određeno vreme za razmišljanje. Njegova cena je između osam i 10 miliona evra godišnje i tu finasisjku konstrkciju ću uspeti da zatvorim, pre svega zahvaljjujući sponzorima. On je fenomenalan trener i zaslužuje da bude deo našeg kluba. Ukoliko, ipak, ne bude želeo da prihvati našu ponudu, onda ćemo morati da pronađemo drugo rešenje, a budite uvereni da će i ono biti u rangu Portugalca - istakao je Jucel.

Iskusni stručnjak sa bogatom karijerom iza sebe smatra se jednim od najboljih trenera današnjice. On je ovog proleća dobio otkaz u Romi, a prethodnih nedelja povezivan i sa drugim istanbulskim klubom, Fenerbahčeom, za koji nastupa i kapiten reprezentacije Srbije, Dušan Tadić.