19.05.2024.

16:04

Foto: EPA

Sport

Anćeloti progovorio o Modrićevom ugovoru! Poznato da li fudbaler ostaje u Real Madridu!

Italijasnki strateg je na konferenciji za medije u Madridu upitan da li će Hrvat i Nemac ostati u klubu nakon što im 30. juna isteknu ugovori, na šta je on odgovorio da je u fokusu predstojeće finale Lige šampiona, a da će se o njima razmišljati tek kasnije. 

- To je sada u drugom planu. O budućnosti ćemo govoriti nakon finala Lige šampiona - rekao je Anćeloti uoči današnje prvenstvene utakmice protiv Viljareala.

Zatim se Italijan posebno osvrnuo na Modrića, koga u poslednje vreme, zbog podmlađivanja ekipe, uglavnom uvodi sa klupe.

- Osim što je vrhunski igrač, jedan od najboljih na svetu, on je fantastična osoba. Nikada nismo imali međusobnih problema, niti ćemo ih imati. Obostrano se poštujemo. Smena generacija se odvija mirno - istakao je italijanski trener.

Informer

 

Kako navodi španska "Marka", Modrićev agent Vlade Lemić je za jedan saudijski portal izjavio da će hrvatski fudbaler najverovatnije ostati u "kraljevskom" klubu još godinu dana.

Sa druge strane, ugledni list "As" preneo je, da je između Luke i Reala usmeno dogovoren nastavak saradnje do 30. juna 2025. godine, te da će klub tu informaciju objaviti za nekoliko dana. 

Podsetimo, slavni hrvatski fudbaler je 2012. godine iz redova Totenhema prešao u ekipu iz prestonice Španije, sa kojom je do sada osvojio 25 trofeja.