21.05.2024.

20:27

Foto: Informer

Sport

Slavni Rus na finalu Kupa: Društvo mu prave Bambi i Krasić

Utakmica u kojoj srpski šampion odmerava snage sa Novosađanima u borbi za trofej, privukla je pažnju mnogih menadžera, skauta i svih onih koji žive od prodaje kupovine ili prodaje igrača. Jedno ime se ipak izdvojilo.

Informer

Alan Džagoev

Reč je o Alanu Džagoevu, koji trenutano radi kao skaut CSKA iz Moskve. On je došao u želji da pogleda kapitena "lala" Dejana Zukića. Moskovljani su zainteresovani za ovog igrača, pa je nekadašnji fudbaler došao da ga vidi uživo, pre nego donesu konačnu odluku. Ko zna, možda će mu se usput još neko dopasti...

Društvo su mu pravili nekadašnji reprezentativci Srbije Miloš Krasić i Zoran Bambi Tošić. Došli su da uživaju u fudbalu, ali je i ambijent za pohvalu. Stadion "Lagator" izgleda baš onako kako bi moderni stadioni trebalo da izgledaju. Odličan teren, kompaktan, četiri tribine, komforno, natkriveno, tako da je lep doživljaj gledati utakmicu čak i kada pada kiša. 

Tošić i Džagoev su seli jedan pored drugog, dok je Krasić red ispod, mada su sve vreme udubljeni u meč i komentarišu dešavanja na terenu.