21.05.2024.

23:45

Foto: Starsportphoto

Sport

Optimistična najava trenera Vojvodine: Bićemo jači sledeće sezone

Beograđani su u Loznici savladali Novosađane sa 2:1 i tako osvojili četvrtu uzastopnu duplu krunu, čime su potvrdili totalnu dominaciju u srpskom fudbalu.

Uprkos tome, trener Vojvodine Božidar Bandović nije bio nezadovoljan. Kaže da je njegov tim pružio dobar otpor Zvezdi, ali da to nije bilo dovoljno za trofej.

Imamo još jednu utakmicu u kojom moramo da pobedimo da bi otišli u Evropu. Presrećan sam što sam nastavio to što smo započeli, jer smo na dobrom putu. Sledeće godine ćemo biti mnogo jači, moramo da budemo, jer je Vojvodina veliki klub - kaže Bandović za televiziju "Arena sport".

Informer

Čovek koji je tokom fudbalske karijere nastupao za Zvezdu analizirao je meč u Loznici.

- Sjajan ambijent, sjajan stadion. Zvezda je kvalitetan tim, čestitam joj na pobedi. Što se tiče mog tima, zadovoljan sam kako smo igrali, imali smo dosta šansi, nismo ih koristili. Protivnik je imao šanse i dao je dva gola. Kod 2:0 smo imali veliku priliku Radulovića, ali je nismo iskoristili. Mogu da budem zadovoljan, imamo dosta dobru podlogu za budućnost. Što se tiče našeg stila, to ćemo da gajimo - zaključuje Bandović.