23.05.2024.

15:40

Foto: Starsportphoto

Sport

Još jedan igrač napušta Zvezdu! U pitanju je milionska suma!

Momak rodom iz Krasnodara sezonu na izmaku proveo je na pozajmici u pomenutom slovenačkom klubu, gde se, po svemu sudeći, dobro pokazao. Bio je standardan prvotimac i na 33 utakmice postigao je šest golova i zabeležio sedam asistencija.

Kako prenose pojedini izvori, Zvezda je dobila ponudu za Pruceva u iznosu od milion evra, ali u klubu traže više, pa će se verovatno klubovi dogovoriti da obeštećenje bude 1,2 miliona. Što se tiče Pruceva, on je u Zvezdu stigao pre dve godine iz ekipe Sočija za 900.000 evra, a na "Marakani" je zabeležio 11 nastupa.

Informer

Očekuje se da njegov odlazak bude samo jedan u nizu. Crveno-beli su juče dogovorili prodaju Osmana Bukarija u Ostin iz Teksasa za sedam miliona evra, a očekuje se da još pojedini fudbaleri napuste "Marakanu".

Zvezda je juče otkupila ugovor Nasera Đige od Bazela, a on će naredne sezone u prvom timu popunjavati mesto bonusa, pošto je nedavno dobio i srpski pasoš.

Crveno-beli imaju velike planove u letnjem prelaznom roku, pošto će sasvim izvesno napraviti vrlo skupocenu ekipu spremnu da napadne plasman u Ligu šampiona.