23.05.2024.

20:45

Foto: Printscreen You Tube

Sport

Nešto neviđeno u srpskom fudbalu! Zvezda pobedila, meč trajao 10 sekundi!

Veoma čudna situacija, kakva do sada nije viđena na prostoru naše zemlje. Naime, Subotičanke su odlučile da bojkotuju meč i na teren su izašle sa samo sedam devojaka u timu.

Odmah na početku utakmice, jedna od fudbalerki Spartaka se požalila na "povredu" i tako nakon svega nekoliko sekundi morala da napusti teren. Meč je tako posle desetak sekundi morao da bude prekinut, jer prema pravilima ekipa ne može da igra sa šest i manje igrača. Zvezda je tako slavila službenim rezultatom sa 3:0 i osvojila trofej Kupa Srbije.

Informer

 

Podsetimo, ovaj potez posledica je nezadovoljstva Subotičanki zbog načina na koji je odlučeno prvenstvo Srbije. Spartak je već najavio da će izraziti revolt u finalu Kupa Srbije, a klub je povodom toga nedavno izdao i saopštenje.

"ŽFK Spartak je dobio Odluku CAS iz Lozane, nažalost na štetu kluba. Crvena Zvezda, njena predsednica kao i potpredsednica FSS su uspeli u svojim namerama koje su zacrtali - oteli su za zelenim stolom potpuno zasluženo osvojenu titulu na terenu Spartaku. Oteta titula će biti zasigurno predmet preispitivanja mnogih stvari u FSS i u društvu. Danas će rukovodstvo kluba obaviti razgovor sa igračicama i stručnim stabom, ubrzo će biti održana konferencija za medije, a nakon toga i sednica Upravnog odobra Skupština kluba nakon čega će klub zauzeti stav o daljim koracima", navodi se u saopštenju Spartaka posle kraja regularnog dela prvenstva.