25.05.2024.

15:44

Foto: EPA

Sport

Zbog ove lepotice je izgubio mesto za EURO! Nije dobio poziv Nagelsmana, jer mu ona odvlači pažnju!

Iza iskusnog čuvara mreže je veoma teška sezona, a činjenica da se nije našao na širem spisku za predstojeće Evropsko prvenstvo (14. jun - 14. jul) dodatno je pogoršala situaciju. 

Kako navodi ovaj list, forma Kevina Trapa bila je u padu kako se sezona bližila kraju, a mnogi su skloni mišljenju da nije skoncentrisan na svoju profesiju baš zbog svoje zgodne izabranice.

On je do sada upisao devet nastupa za Nemačku, a poslednji je bio u prijateljskom meču i porazu od Austrije (2:0) u novembru.  Od tada je zanemaren od strane selektora i neće nastupiti na smotri najboljih timova Starog kontinenta nakon što je primio 48 golova u 32 prvenstvene utakmice za Frankfurt ove sezone.

Zgodna brineta je po profesiji top model, a najpoznatija je po tome što je između 2005. i 2008. bila jedan od modela za prestižnu marku parfema.

Izabel se sa Kevinom verila još 2018. i tek bi trebalo da se venčaju. Na samom početku njihove veze, dok je Trap još uvek igrao za Pariz Sen Žermen, atraktivna Brazilka je otvoreno govorila o njihovom seksualnom životu, tvrdeći da je golman postavio striktno pravilo ako njegov tim izgubi.

- Kevin i ja vodimo ljubav često - četiri ili pet puta nedeljno. Međutim, ako je imao važnu utakmicu i njegov tim je izgubio, mogu da se ulepšam, da sredim nokte i da obučem svoj najbolji donji veš - i dalje neće biti seksa - istakla je Izabel tada.