28.05.2024.

19:51

Foto: printscreen instagram

Sport

Mlada u papučama, a pogledajte venčanicu! Oženio se srpski reprezentativac! Ovo je prva slika sa venčanja! (FOTO)

Andrija se sa izabranicom venčao u Nišu, inače njegovom rodnom gradu. Osim toga, oni će uskoro postati i roditelji, pošto je mlada u drugom stanju i trebalo bi da se porodi krajem godine.

Novopečeni mladenci su odlučili da slavlje naprave u užem krugu porodice i prijatelja, kako bi pojedini detalji njihovog najlepšeg dana ostali iza kamera brojnih medija i fotoreportera. Ipak, na društvenim mrežama su nakon venčanja izbacili zajedničku fotografiju sa današnjim datumom u opisu, kako bi fanovima zagolicali maštu.

Mlada se odlučila da za ovu priliku obuče belu venčanicu od čipke, sa golim leđima, a umesto visokih potpetica, izabrala je papuče.

Sigurno je da će srpski reprezentativac dugo pamtiti ovaj dan, kako zbog venčanja, tako i zbog nacionalnog tima. Naime, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, danas je u prepodnevnim časovima objavio konačan spisak igrača koji će biti u konkurenciji za predstojeće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, a među njima, našlo se ime i fudbalera PAOK-a.

Nema sumnje da je ova lepa vest doprinela njegovom raspoloženju na slavlju, ali i da će ga to motivisati da zajedno sa "orlovima" briljira na terenu na predstojećoj kontinentalnoj smotri koja se održava od 14. juna do 14. jula.